Lapset ja perheet

Ajankohtaista…

 > Perhekerho alkaa 30.8. klo 10 Vinkkilän srk-talossa. Tervetuloa suunnittelemaan syksyn toimintaa!

> Syksyn 2017 päiväkerhoihin haku on nyt! Kerhoon voi hakea 2012-14 syntyneet lapset. Edellytyksenä on, että kerhon alkuun mennessä lapsi on oppinut kuivaksi. Kerhopäiviä voi valita 2-4/vko, kerho kokoontuu klo 9-12.30. Hakulomakkeita saa Vinkkilän srk-talolta. Kerhomaksut: 2 pv = 50 e /kausi, 3-4 pv = 80 e / kausi. Sisaralennus 25 %. Tied. Annilta, p. 0440-332070. Kerhot alkavat viikolla 35.

 

AVOIN VARHAISKASVATUS, PÄIVÄKERHOT

*PÄIVÄKERHOT  toimivat Vehmaan seurakunnan ja Vehmaan kunnan yhteistyönä Vinkkilän Srk-talolla. Päiväkerhot tarkoitettu 3-5 vuotiaille.

Huom! Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista! Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta.
> Lisätiedot: Vehmaan kunta / 050 386 6139 tai
Lastenohjaaja Anni Aronen puh. 044033 2070

*Syksyllä 2017 kerholaiset ovat Murmeleita ja  kerhot alkavat 31.8. Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa (ma, ti, to ja pe) klo: 9-12.30. Kerhomaksu on 50e / 2 pv, 80 e / 3-4pv. Sisaralennus 25%.

*Kerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhoissa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.

*Kerhojen päiväohjelma sisältää niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa.  Kerhossa on joka kerta myös aamupiiri, johon sisältyy hartaushetki. Eväshetken aikana lapset syövät omat, pienet eväänsä. Kerhon päätteeksi ulkoillaan, ja sieltä on aika lähteä kotiin.

*Kerhotoiminta on suunnitelmallista, koteihin jaetaan aina kuukausitiedote.                                                                                             

 

PERHEKERHO

…kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 seurakuntatalolla Vinkkilässä.

*Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa.  Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.

*Perhekerhossa saa  jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja
vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

*Kerhoihin osallistuu myös vierailijoita. Perhekerhon ohjelma suunnitellaan kauden ensimmäisessä kerhossa yhdessä osallistujien kanssa.

> Syyskausi 2017 alkaa 30.8.

 

 *Järjestäjät: Vehmaan seurakunta ja kunta. Lisätietoja lastenohjaajalta.

 

KASTEPUU

Vehmaan seurakunnassa otettiin käyttöön kastepuu jouluna 2015. Kastepuu on Antti Huovisen toteuttama, ja se sijaitsee kirkon etuosassa. Kastepuun lehdet on huovutettu seurakunnan Vantus-piirissä. Kastepuu tyhjennetään ensimmäisen kerran Mikkelinpäivän perhekirkossa 1.10.2017. Silloin kutsutaan mukaan erityisesti kaikkia niitä perheitä, joiden lapsen nimi on kastepuussa. Lapsi saa kastepuun lehden muistoksi.

 

Lapsityön yhteystiedot:

Lastenohjaaja Anni Aronen puh. 044 033 2070

etunimi.sukunimi@evl.fi

Lapsi- ja nuorisotyön työryhmän pj Mia Laine

 

Enkelit näyttäytyivät Mikkelinpäivän perhekirkossa 2012 (kuva: A. H.)

 

———–

PARTIO

Vehmaan seurakunta on Vehmaalla toimivan partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisö antaen partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukemalla toimintaa merkittävästi rahallisesti budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä.

——————–