Lapset ja perheet

Ajankohtaista…

 > Perhekerho keskiviikkoisin klo 10-12. Vinkkilän srk-talossa. Tervetuloa!

 

 

AVOIN VARHAISKASVATUS, PÄIVÄKERHOT

*PÄIVÄKERHOT  toimivat Vehmaan seurakunnan ja Vehmaan kunnan yhteistyönä Vinkkilän Srk-talolla. Päiväkerhot tarkoitettu 3-5 vuotiaille.

Huom! Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista! Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta.
> Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai
Lastenohjaaja Anni Aronen puh. 0440 332 070

*Syksyllä 2017 kerholaiset ovat Murmeleita ja  kerhot alkavat 31.8. Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa (ma, ti, to ja pe) klo: 9-12.30. Kerhomaksu on 50e / 2 pv, 80 e / 3-4pv. Sisaralennus 25%.

*Kerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhoissa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.

*Kerhojen päiväohjelma sisältää niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa.  Kerhossa on joka kerta myös aamupiiri, johon sisältyy hartaushetki. Eväshetken aikana lapset syövät omat, pienet eväänsä. Kerhon päätteeksi ulkoillaan, ja sieltä on aika lähteä kotiin.

*Kerhotoiminta on suunnitelmallista, koteihin jaetaan aina kuukausitiedote.                                                                                             

 

PERHEKERHO

…kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-12.00 seurakuntatalolla Vinkkilässä.

*Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa.  Kerhossa on tarjolla aamupala, 2e/perhe.

*Perhekerhossa saa  jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja
vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

*Kerhoihin osallistuu myös vierailijoita. Perhekerhon ohjelma suunnitellaan kauden ensimmäisessä kerhossa yhdessä osallistujien kanssa.

Syyskauden 2017 ohjelma:

8.11. Isänpäivän juttuja

15.11. Musiikkia

22.11. Vapaata leikkiä

29.11. Perhekerho Suomi 100v. Itsenäisyyspäivän merkeissä, nyyttärit

13.12. Joulujuttuja

 

 *Järjestäjät: Vehmaan seurakunta ja kunta. Lisätietoja lastenohjaajalta.

 

KASTEPUU

Vehmaan seurakunnassa otettiin käyttöön kastepuu jouluna 2015. Kastepuu on Antti Huovisen toteuttama, ja se sijaitsee kirkon etuosassa. Kastepuun lehdet on huovutettu seurakunnan Vantus-piirissä. Kastepuu tyhjennetään Mikkelinpäivänä. Silloin kutsutaan mukaan erityisesti kaikkia niitä perheitä, joiden lapsen nimi on kastepuussa. Lapsi saa kastepuun lehden muistoksi.

 

Lapsityön yhteystiedot:

Lastenohjaaja Anni Aronen puh. 044 033 2070

etunimi.sukunimi@evl.fi

Lapsi- ja nuorisotyön työryhmän pj Mia Laine

 

Enkelit näyttäytyivät Mikkelinpäivän perhekirkossa 2012 (kuva: A. H.)

 

———–

PARTIO

Vehmaan seurakunta on Vehmaalla toimivan partiolippukunta Vehmaan Lustasten taustayhteisö antaen partiolle tilat toimintaa varten (Kalliopohja, Myllyjärven leirimaja) sekä tukemalla toimintaa merkittävästi rahallisesti budjettivaroin. Lisäksi partiolle kerätään kolehti vuosittain pyhäinpäivänä.

——————–