Ikäihmiset

TIISTAIPIIRI
kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja kahvin merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.
Kokoontumisaika on 13.00 – 14.45.
Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään ti-piirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.
Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

LAULURYHMÄ
Lauluryhmä on laulun ystävien päiväpiiri. Kokoontumiset Vinkkilän seurakuntatalossa parillisten viikkojen keskiviikkona klo 11.30. Seuraa etusivun kalenteria!

SYNTYMÄPÄIVÄT

70 , 75 ja 80  vuotta täyttäville järjestetään seurakunnan toimesta vuosittain syyskuussa yhteinen syntymäpäiväjuhla, johon kutsutaan kaikki vuoden aikana 70 , 75 ja 80 vuotta täyttävät Vehmaan seurakunnan jäsenet. Lähetämme syntymäpäiväsankareille kutsun kotiin elokuun aikana.
Mikäli kuitenkin toivotte seurakunnan työntekijän vierailua erikseen syntymäpäivänänne tai jonain muuna sukunne juhlapäivänä, niin OTTAKAA YHTEYTTÄ HYVISSÄ AJOIN ennen juhlan ajankohtaa kirkkoherranvirastoon, puh. (02) 433 1011 tai suoraan diakonissa Arja Mäkitaloon, puh. 044 033 2515 ja KERTOKAA TOIVEISTANNE! Pyrimme palvelemaan teitä juhlissanne parhaamme mukaan.